KUNSTENAARS VOOR KUNSTENAARS

AUTONOOM SCHILDEREN VOOR (POST)KUNSTACADEMIE STUDENTEN

Uit liefde voor het vak en door het wegvallen van de richting autonoom schilderen aan de Kunstacademie leeft er onder jonge kunstenaars-schilders behoefte aan schilderlessen en feedback van ervaren gevestigde kunstenaars. Mijn kennis en kunde wil ik graag delen met (post)academische kunststudenten. Het modelschilderen is de basis van alles. Je leert er enorm goed van kijken en verbinding maken tussen wat je ziet, (niet)denkt en de directie verbinding met je hand en een uitstekende basis om je kijkgedrag en schilderstoets te leren ontwikkelen. Uiteindelijk kom je altijd uit bij autonoom schilderen: wie ben jij, wat wil jij, wat kan jij en hoe. Het vinden en ontwikkelen van jouw vorm staat centraal. De lessen worden doorspekt met kunstgeschiedenis. Er zijn regelmatig tentoonstellingen van mijn werk. Website

Heb je belangstelling meld je dan » hier aan dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een website, plak de link in je email svp.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we starten dus tip je collega die ook belangstelling heeft.

POSTACADEMISCHE STUDIE BIJEENKOMSTEN

Jonge afgestudeerde kunstenaars geven aan dat ze behoefte hebben aan meer vakverdieping. Samen met enkele collega's en in overleg met jullie wordt er een programma samengesteld met voor jullie relevante onderwerpen waarbij je inhoudelijke ontwikkeling centraal staat.

Heb je belangstelling meld je dan » hier aan dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je een website, plak de link in je email svp.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we starten dus tip je collega die ook belangstelling heeft.

KUNSTENAARSGESPREK EN TENTOONSTELLING

"Abstracte schilderijen zijn fictieve modellen omdat zij een werkelijkheid zichtbaar maken die we niet kunnen zien of beschrijven, maar waarvan we toch mogen aannemen dat ze bestaat."

Gerhard Richter

Vrijdag 15 maart 2019 om 20.00 uur is er een door mij georganiseerd kunstenaarsgesprek met als vertrekpunt deze quote van Richter. De gesprekleider is beeldend kunstenaar Janet Meester. Het is de inleiding voor de tentoonstelling 3X ABSTRACT waarvoor ik twee jonge kunstenaars heb uitgenodigd: Bart Koldewee en Gerben Dirven om samen met mij te exposeren.

Zaterdag 16 en zondag 17 maart van 11-17.00 uur
lees mini review

In ateliergebouw CW12 is ieder kwartaal een tentoonstelling waarbij een van de atelierhouders collega's uitgenodigd voor een weekend tentoonstelling. De tentoonstellingen worden goed bezocht. Ateliergebouw CW12, Curieweg 12 Zwolle